Martin Nijhoff
Voor al u klussen en schilderwerk in en om het huis

 

Welkom bij Klusbedrijf M. Nijhoff

 


Voor al u klussen en Schilderwerk in en om het huis

Bij Klusbedrijf M. Nijhoff Kunt u terecht voor al u klussen en schilderwerk in en om het huis. Wij bieden u onderhoudswerk en schilderwerk in de meest brede zin van het woord. Of het nu gaat om een paar schilderijen/gordijnen ophangen of een complete verbouwing van keuken, badkamer, slaapkamer enz. Bij klusbedrijf M Nijhoff is alles mogelijk

Onderhoudswerk in en om het huis 

  •  Wat betreft het onderhoudswerk is er bij klusbedrijf M Nijhoff veel mogelijk. Een verbouwing, nieuwe keuken, badkamer, loodgieter werkzaamheden, timmer of elektra werkzaamheden, restauratie's en of renovatie. Bij Klusbedrijf M Nijhoff is er een hoop mogelijk.

 

Wij verzorgen buiten- en binnen schilderwerk.

  •  U huis is het waard om goed onderhouden te worden, dus laat u regelmatig u buiten en binnen schilderwerk controleren door een schilder. Het zou zonde zijn als u het schilderwerk verwaarloosd, en hierdoor voorkomt u extra kosten door houtrot, roest enz.

Schimmel in de badkamer

  • Heeft u last van schimmelvorming in de badkamer of keuken of douche dan kunnen wij misschien dit probleem verhelpen door middel van de juiste producten van Sigma Coating, en door middel van het creëren van goede ventilatie in u badkamer of keuken of douche. Wij komen graag bij u langs voor het maken van een plan van aanpak en offerte.

Laten spuiten

  • Een kamer, gang laten spuiten of het hele huis, dan komen wij graag bij u langs om ons een indicatie te geven van de staat van het schilderwerk, zodat wij een goede inschatting kunnen maken en een offerte voor u kunnen maken.

Kleur en kleurinspiratie

  • Ook hier helpen wij u graag mee, heb u wel een idee maar weet u nog niet zeker of dit wel staat of kan. Ook daarmee kunnen wij u verder helpen en komen wij graag bij u langs voor een kleur advies.

Meubels over spuiten

  • Heb u meubels die misschien niet bij de kleuren passen van u huis, of de kleuren die u graag zou willen hebben in u huis. Spuiten wij deze graag voor u over. 

 Schilderradar

 

privacy is ons uitgangspunt

Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus.

u onderhoud is onze zaak

Het onderhoud van uw woning houdt niet op bij een enkelvoudige schilderbeurt. Na oplevering voorzien wij u van een onderhouds-schema voor meerdere jaren waarop precies aangegeven staat welke onderhoudsbeurt wanneer noodzakelijk is. U hoeft dit niet zelf in de gaten te houden; als u wilt doen wij dit voor u en nemen t.z.t. contact met u op. Door op tijd goed onderhoud uit te (laten) voeren bespaart u geld en staat uw huis of bedrijfspand er altijd netjes bij.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info