Martin Nijhoff
Voor al u klussen en schilderwerk in en om het huis

Over ons

 

Voor al u klussen in en om het huis, M Nijhoff

M Nijhoff. staat voor creativiteit, betrouwbaarheid en deskundigheid bij het uitvoeren van haar projecten. Sinds 2017 kunt u bij ons uitstekend terecht voor al uw klussen en wandafwerking. Onze activiteiten betreffen onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Denkt u dan aan bijvoorbeeld: · Al uw klussen binnen en buiten. · Behangwerk en diverse andere wandafwerking. Reparaties van plafonds, kozijnen, wanden, buitenmuren en betonwerk.

 Wij beschikken over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij kunnen al het onderhoud binnen en buiten uw pand voor u verrichten. Op basis van uw wensen en uw budget maken wij voor u het beste onderhoudsscenario op maat. Wij denken graag met u mee!

U onderhoud is onze zaak

Het onderhoud van uw woning houdt niet op bij een enkelvoudige schilderbeurt. Na oplevering voorzien wij u van een onderhouds-schema voor meerdere jaren waarop precies aangegeven staat welke onderhoudsbeurt wanneer noodzakelijk is. U hoeft dit niet zelf in de gaten te houden; als u wilt doen wij dit voor u en nemen t.z.t. contact met u op. Door op tijd onderhoud uit te (laten) voeren bespaart u geld en staat uw huis of bedrijfspand er altijd netjes bij.

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.

 

EMAIL: info@mnijhoff.nl 

telefoon: 0640880902 

 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info